Acasa › Forumuri › Alimentatie & Nutritie › Diete › Diete pentru adolescenti? › Răspunde la: Diete pentru adolescenti?
Buna!
Treaba asta cu dieta atunci cand esti in crestere, este delicata si merita sa ii acorzi o atentie deosebita.
Slabirea rapida pe care o arata atatia la tv, pe internet – este extrem de nociva, chiar si pentru adulti.
Eu cred ca sfaturile recomandarile Anei B sunt foarte bune, pentru ca nu te priveaza de ceea ce este esential pentru corp- fructe, legume, carne, sport si sa nu uitam, multa apa .
Cred insa, oentru oricine se afla in crestere, ca o dieta trebuie discutata cu un medic, in functie de particularitatile fiecaruia. Cel mai important e sa nu te imbolnavesti!
Fiecare are un metabolism propriu si e important ca inainte de orice dieta sa ai analize facute- sa stii ce ai si ce iti lipseste din organism, ca sa nu te expui unor riscuri inutile- sa ti se faca rau, sa ai stari proaste de dispozitie etc (vitaminele, mineralele au un rol mare, la care nu ne gandim deloc sau orea putin.