Link pagina copiat!
Excursie in Transilvania pentru adolescentii clujeni
9 septembrie 2017
De ce este important să ne jucăm?
12 septembrie 2017

Sfârșitul vacanței de vară a fost marcat de adolescenții cei mai activi din cadrul Centrului de Resurse pentru Adolescenți Bacău printr-o excursie la Salina Târgu Ocna, în penultima zi de vacanță.

În inima pământului, înconjurați doar de pereți de sare, adolescenții noștri nu au avut timp să se plictisească. Mai întâi au descoperit istoria Salinei Tg. Ocna privind imaginile de pe coridorul principal și din exponatele Muzeului Sării, apoi au vizitat Biserica de sare „Sf. Varvara”.

Pentru că adolescența face casă bună cu mișcarea, grupul de adolescenți s-a bucurat din plin de baza modernă de agrement care le-a oferit multiple posibilități de relaxare: pista de karturi, leagănele, aparatele de fitness, tabla de șah, terenul de fotbal, de baschet, mesele de tenis. Doar senzația de foame i-a făcut pe adolescenți să își dea seama cât de repede a trecut timpul, așa că după ieșirea din Salină au avut parte de un prânz binemeritat cu pizza și suc la terasa Restaurantului „La Michele”.

Cosmina Gavrilovici și Iuliana Dănilă, Centrul de resurse pentru adolescenți din Bacău

 

Adolescenteen
Adolescenteen
Scopul platformei online este de a ajuta adolescentii cu informatii utile si de specialitate, facilita interactionarea in vederea obtinerii unor raspunsuri care sa ii ajute in rezolvarea diverselor probleme sau sustinere pentru a depasi situatii dificile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*