Link pagina copiat!
Iași. Prietenie fără granițe
31 martie 2017
Ce cred adolescentii din Iasi despre alcool
31 martie 2017

Joi, 31 martie 2017, la Liceul de Coregrafie şi Artă Dramatică „Octavian Stroia” din Cluj-Napoca, elevii clasei a V-a au participat la atelierul interactiv de autocunoaştere.

Activitatea a avut ca scop cunoaşterea propriilor gânduri, emoţii, reacţii în contexte diverse. Elevii au fost ghidaţi spre a descoperi emoţiile pe care le simt în anumite situaţii, comportamentele asociate acestor emoţii, gândurile care le vin în minte etc.

De asemenea, participanţii au învăţat ce înseamnă o emoţie, ce tipuri de emoţii au oamenii, cum se manifestă acestea şi cum le putem control, a astfel încât să ne ajute la şcoală, cu prietenii, acasă etc.

Concluzia activităţii a fost că putem să ne simţim mai bine cu noi înşine dacă căpătăm mai multe cunoștințe despre emoţiile noastre.

Adolescenteen
Adolescenteen
Scopul platformei online este de a ajuta adolescentii cu informatii utile si de specialitate, facilita interactionarea in vederea obtinerii unor raspunsuri care sa ii ajute in rezolvarea diverselor probleme sau sustinere pentru a depasi situatii dificile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*