Link pagina copiat!
Live chat cu un specialist despre etnobotanice
6 aprilie 2017
Experiență inedită cu ochelarii Drogisto la Târgul Liceelor din Cluj-Napoca
7 aprilie 2017

În prima săptămână din aprilie, adolescenții băcăuani au participat la grupurile de lucru organizate și coordonate de specialiștii Centrului de Resurse pentru Adolescenți Bacău menite să le ofere alternative de petrecere a timpului liber în afara spațiului virtual, în lumea reală.

Cei zece adolescenți prezenți luni, 3 aprilie 2017, au ales să petreacă două ore fără calculator sau alte dispozitive multimedia tocmai pentru a se bucura de interacțiunea directă cu ceilalți tineri și de avantajele timpului petrecut în compania persoanelor dragi, comparativ cu timpul petrecut în mediul virtual.

În timpul discuției moderate de psihologul Ramona Dîrlea, adolescenții au reușit să identifice avantajele sau dezavantajele utilizării calculatorului precum și simptomele dependenței de mediul virtual. Așadar, iată o sugestie de petrecere a timpului liber altfel decât în mediul on-line, cu jocuri pe calculator sau alte activități similare.

Pentru a continua exemplificarea alternativelor de petrecere a timpului în mediul virtual, miercuri, 5 aprilie 2017, am desfășurat o activitate practică, în care pasiunea s-a demonstrat a fi o alternativă la dependență. Astfel că 18 adolescenți, împreună cu Cosmina Gavrilovici și Iuliana Dănilă, au decorat trăistuțe cu motive pascale. Cu drag împărtășim cu voi câteva imagini de la activitățile noastre.

Iuliana Dănilă

Adolescenteen
Adolescenteen
Scopul platformei online este de a ajuta adolescentii cu informatii utile si de specialitate, facilita interactionarea in vederea obtinerii unor raspunsuri care sa ii ajute in rezolvarea diverselor probleme sau sustinere pentru a depasi situatii dificile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*