Link pagina copiat!
Metode prin care sa tii furia sub control
10 februarie 2016
Cum te refaci rapid dupa o raceala
14 februarie 2016

Când ai sentimente puternice pentru cineva poți să ajungi pe culmile fericirii sau pe culmile disperării, dacă lucrurile nu merg așa cum îți dorești. Iată câteva sfaturi simple despre iubire care să te ajute să îți ții capul pe umeri în perioada adolescenței.

Nu te grăbi

Înainte să începi să ieși la întâlniri romantice, decide dacă ți se potrivesc. Sunt adolescenți care aleg să iasă la astfel de întâlnirii și alții care preferă mai degrabă să nu intre într-o relație de cuplu și să petreacă timp cu prietenii. Este în regulă orice variantă alegi atâta timp cât tu te simți confortabil cu ea.

Caută pe cineva care să te placă

Când sentimentele nu sunt reciproce începi să te îndoiești de propria persoană: ”Am spus ceva greșit?”, ”Am reacționat nepotrivit?”. Într-o relație sănătoasă sentimentele sunt reciproce, vă respectați unul pe altul și vă distrați împreună. Dacă nu se întâmplă acest lucru în relația ta, poate că nu ai găsit încă persoana potrivită.

Vorbește în persoană înainte să vorbești pe Facebook

Dacă îți place de cineva sau ceva nu merge bine în relația ta, întotdeauna e mai bine să vorbești cu persoana respectivă, decât să postezi pe Facebook diverse statusuri care să îi comunice un anumit mesaj. Unele lucruri e mai bine să fie discutate în privat, decât împărtășite cu publicul larg.

Dragostea puternică se dezvoltă în timp

Sentimentele unei iubiri mature devin mai puternice în timp. Cu cât ajungi să cunoști mai mult cealaltă persoană, cu atât mai solide sunt și sentimentele voastre, din simplu motiv că ajungeți să vă placeți pentru cine sunteți cu adevărat, iar acest lucru este mai plăcut decât sentimentele furtunoase de moment care pot să dispară destul de rapid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*