Link pagina copiat!
Cum sa-ti gasesti stilul de invatare potrivit
24 februarie 2016
Cum sa fii atractiv, daca esti baiat
26 februarie 2016

Sunt multe fete care apelează la machiaj pentru a se simți frumoase. Dacă te machiezi sau nu este o alegere personală. Atâta vreme cât machiajul nu este unul prea strident, îți poți exprima stilul personal cum dorești. Este perfect în regulă și dacă faci parte din categoria celor care nu își doresc să aplice machiaj. Iată ce poți face pentru a-ți pune în valoare frumusețea.

 1. Ai grijă de pielea ta
 • Hidratează-te – un organism hidratat corect se răsfrânge și asupra tenului;
 • Păstrează o dietă echilibrată – mâncarea fast-food, sarea și zaharul în exces pot determina un aspect nesănătos înfățisării;
 • Fă-ți o rutină zilnică de curățare a tenului – este important să te speli zilnic pe față și periodic să exfoliezi tenul cu o cremă adaptată tenului tău sau cu o linguriță de mălai amestecată cu miere. Te ajută să îndepărtezi celulele moarte, iar tenul va fi mai moale și mai luminos;
 1. Ai grijă de părul tău
 • Alege o tunsoare care te avantajează – poți experimenta mai multe tunsori până o găsești pe aceea care se potrivește cel mai bine cu forma feței tale, este cel mai simplu mod prin care să scoți în evidență atuurile înfățișării tale
 • Păstrează părul curat și sănătos – un aspect plăcut al părului te face să arăți și să te simți bine. Cel mai bine este atunci când părul arată proaspăt spălat. Dacă ai părul vopsit, asigură-te că îl îngrijești și îl hidratezi astfel încât să nu fie uscat.
 1. Completează înfățișarea cu alte detalii
 • Postura corpului – menține o poziție dreaptă, cu capul sus. Indiferent cât de bine arăți, o să arați și mai bine când ai o postură care denotă încredere în tine. Practică această postură acasă, în fața oglinzii, apoi încearcă să-ți aduci aminte să o menții tot timpul. Atât acasă, cât și la școală sau când ieși cu prietenii.
 • Vestimentație – o combinație potrivită de culori și o croială simplă sunt de efect pentru un aspect plăcut. Ai grija la lungimea pantalonilor sau fustei, inclusiv la decolteu. Când vrei să atragi atenția într-un mod plăcut, întotdeauna e mai bine să alegi frumusețea prin alegeri care denotă bun gust și decență.
 • Accesorii – acele mici detalii de care te poți ajuta pentru a completa o ținută. Poate fi un inel discret, o brățară sau un lănțișor delicat, poate o pereche de cercei sau o clamă de păr care aduce o pată de culoare. E suficient să porți un singur accesoriu adaptat unei ținute, nicidecum toate odată. Mai ales dacă te pregătești de școală, încearcă să limitezi cât mai mult accesoriile care atrag atenția prea mult.

Cel mai important lucru este să ai încredere în tine, ești frumoasă exact așa cum ești, fără machiaj și fără haine scumpe. Cu cât conștientizezi mai mult acest lucru, cu atât mai mult vor vedea și cei din jur frumusețea ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*