Link pagina copiat!
Atelier de creativitate si imaginatie la Cluj-Napoca
14 iulie 2017
Psihologia din spatele bucuriei de a fi festivalier
15 iulie 2017

În perioada aceasta sunt multe festivaluri și multe lucruri de făcut odată ajuns la ele. Ca să fii în formă și să eviți problemele, îți oferim câteva sugestii utile, spunem noi:

  1. Fă-ți soarele prieten, dar nu-l lăsa să te acapareze de tot…e nevoie să mai stai și cu alți prieteni. Așadar, ia cu tine cremă de protecție solară și folosește-o constant. Soarele de festival este întotdeauna mai puternic decât acasă și nu îți dorești să fii ca un crab a doua zi.
  2. Hidratează-te permanent și consumă aliment light. Fructele, legumele și mâncarea sănătoasă îți vor oferi energia să reziști pe perioada festivalului, astfel încât să nu ratezi artiștii preferați.
  3. Evită băuturile alcoolice! În combinație cu soarele și oboseala, s-ar putea să te trimită acasă sau să te împiedice să te bucuri de experiența festivalului.
  4. Ia cu tine o baterie externă pentru telefon, astfel încât să stai în contact cu ceilalți prieteni.
  5. Rămâi, pe cât posibil, alături de gașcă sau măcar alături de o persoană. Altfel, riști să te pierzi de grup și să nu vă regăsiți prea ușor în aglomerația festivalului.
  6. Descarcă aplicațiile utile pentru festival și pentru siguranța ta.
  7. Când ajungi în perimetrul festivalului, familiarizează-te cu punctele de interes (toalete, prim ajutor, camping, zone de relaxare, comercianți etc.).
  8. Fii pozitiv și orientat spre distracție și relaxare. Evită conflictele și situațiile problematice.

 

Daniela Dumulescu, psiholog la Centrul de resurse pentru adolescenți din Cluj-Napoca

Adolescenteen
Adolescenteen
Scopul platformei online este de a ajuta adolescentii cu informatii utile si de specialitate, facilita interactionarea in vederea obtinerii unor raspunsuri care sa ii ajute in rezolvarea diverselor probleme sau sustinere pentru a depasi situatii dificile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*