Link pagina copiat!
Cum sa creezi un plan de studiu
5 ianuarie 2016
Cum sa-ti pastrezi motivatia mai mult timp
7 ianuarie 2016

Nevoia de a avea prieteni noi este aproape constantă. Când ai găsit o persoană cu care ai vrea să fii prieten/ă, poți face diverse lucruri pentru ca prietenia voastră să crească pas cu pas. Iată ce poți să faci:

1. Ai răbdare – O prietenie de durată se dezvoltă gradual, în mai multe etape. Nu te grăbi să faci diverse declarații referitoare la prietenia voastră, până nu trece mai mult timp în care să fi trecut prin diverse situații posibile, care să va pună la încercare.

2. Arată disponibilitate – Fă-ți timp pentru persoana respectivă astfel încât prietenia voastră să beneficieze de timp, să reușiți să vă cunoașteți, iar relația dintre voi să se contureze mai puternic.

3. Nu afișa dependență – O persoană care arată foarte vizibil că are nevoie de prieteni sau de suport din partea celorlați, este cumva îndepărtată. Nu își dorește nimeni un prieten care să devină sufocant și agasant. Încearcă să păsterzi o atitudine relaxată.

Odată ce ai făcut aceste lucruri, atât tu cât și persoana respectivă puteți să vă dați seama în ce măsură vă potriviți pentru o relație de prietenie de durată. Există posibilitatea să descoperiți pe parcurs că lucrurile nu stau așa cum credeați la început, sau, din contră că aveți mult mai multe lucruri în comun decât dădeați impresia inițial. Indiferent care în care din sitații te regăsești, nu uita că e important să ai drept prieteni oameni lângă care te simți bine, cu care îți face plăcere să îți petreci timpul și care te susțin și te ajută să-ți îndeplinești obiectivele. La rândul tău e bine poți să oferi aceleași lucruri pentru prietenii tăi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*