Link pagina copiat!
Cum sa iti faci noi prieteni
20 iulie 2016
4 filme de vazut in vacanta de vara
22 iulie 2016

Toate manualele care iti vor vorbi vreodata despre fericire, vei observa ca aduc in discutie ceva fara de care senzatia de implinire nu poate exista – recunostinta. Acel sentiment care te face constient de intreg norocul cu care ai fost binecuvantat si care ar trebui sa te ajute sa vezi intotdeauna lucrurile drept ceea ce sunt – nu mai grave, nu in culori pesimiste. Prin sentimental de recunostinta vei putea distinge o situatie cu adevarat ingrijoratoare de o situatie minora, careia nu este cazul sa ii dai atentie.

Recunostinta se practica in fiecare zi. Primul pas este acela de a-ti constientiza actiunile in fiecare clipa si de a fi perfect conectat la ceea ce se petrece in jur. Astfel, chiar daca mergi pe strada in pas alert, trebuie sa poti sa iei seama la frumusetea florilor pe langa care treci, la chipurile oamenilor, la culoarea cerului si la atmosfera. Vei stii atunci ca totul este bine, totul este in perfect accord, iar tu esti un om tare norocos ca poti trai aceste senzatii.

Incearca sa faci liste cu lucrurile frumoase din viata ta, fara nicio ierarhie, doar asa cum iti apar in minte. Cu siguranta simti recunostinta pentru ca ai simtit soarele pe obraji, gustul sarat al marii, imbratisarile mamei, pentru ca ai prieteni buni, si bunici, ai haine frumoase si poti manca orice iti doresti – aceasta este doar o micro-lista din multitudinea pe care o poti insira daca iti acorzi putin timp. Sa apreciezi ceea ce ai este atitudinea care te va aduce mai aproape de ceea ce iti lipseste.

Nu iti irosi energia cu invidie pe ceea ce vezi la cei din jurul tau. Aparentele sunt inselatoare si ceea ce vezi poate ascunde detalii mai putin placute. Gandeste mereu pozitiv si crede din toata inima ca daca ceva trebuie sa se intample, se va intampla exact la momentul oportun. Tot ce ai de facut este sa te pregatesti asiduu pentru acel moment muncind si fiind cat mai pregatit/a sufleteste.

Specialistii mai recomanda sa nu te bucuri pentru lucrurile castigate fara efort – acestea nu ofera satisfactie si nu iti vor ramane aproape de suflet. Cauta sa obtii totul pentru meritele tale si vei cunoaste atunci ca nu obiectul material te multumeste, ci stima de sine. Un character puternic si frumos va fi cel mai mare castig al tau pe viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*