Link pagina copiat!
Cum sa-ti pui in valoare fumusetea naturala daca esti fata
25 februarie 2016
Cum sa-ti cultivi optimismul
27 februarie 2016

Nu ai cum să controlezi ADN-ul și genele pe care le moștenești pentru trăsăturile pe care le ai, însă poți să controlezi felul în care pui în valoare aceste trăsături. Să fii atrăgător este o combinație de mai mulți factori, începând de la îngrijire pentru aspect, până la personalitate și stil. Dacă încerci să-ți găsești un stil care să te avantajeze sau pur și simplu ai nevoie de câteva sfaturi care să te ajute să îți pui în valoare fizicul, iată câteva schimbări simple pe care poți să le faci.

Preocupă-te de îngrijirea personală  – baza pentru o a fi mai atrăgător este practicarea unei igiene zilnice temeinice. Să arați curat și să miroși bine este primul pas de făcut pentru ca oamenii să te accepte lângă ei. Folosește deodorant după ce ai făcut duș, folosește dușul zilnic, folosește un parfum sau apă de colonie care ți se potrivește. Atenție, nu ai nevoie de mai mult de două pulverizări scurte, în zonele unde se simte de obicei pulsul: gât, încheieturi. Prea mult parfum poate fi neplăcut pentru cei din jur, de asemenea, când alegi un parfum asigură-te că nu este unul cu un miros foarte puternic.

Ai grijă de aranjarea părului facial – din adolescență cel mai probabil începi să te confrunți cu apariția părului facial. Indiferent că alegi să folosești o lamă de ras sau o mașină de tuns, fața ta trebuie să arate îngrijită. Indiferent că vrei să porți barbă, mustăți sau cioc, părul trebuie să fie uniform în ceea ce privește lungimea, iar marginile simetrice. Când te speli pe față, asigură-te că îți cureți tenul în profunzime.

Îngrijește unghiile – unghiile pot crește destul de repede, de aceea, la fiecare trei – patru zile este bine să le tai și să le cureți după ce ai ieșit de sub duș, pentru că atunci sunt moi și usor de manevrat. Lungimea nu are de ce să fie mai mare de câțiva milimetri.

Îngrijește părul – începând de la o tunsoare care să îți pună în valoare forma feței, până la spălarea regulată a părului și tunsori periodice (2-4 săptămâni dacă îl ții scurt, 5-8 săptămâni dacă vrei să-l lași mai lung). Ai grijă ce produse de păr folosești pentru aranjare (spumă de păr, gel, ceară, fixativ, etc.). Ele trebuie să se potrivească tipului tău de păr și să nu lase un aspect încarcat.

Controlează vestimentația – nu lua pe tine ce-ți vine la îndemână ci alege hainele în funcție de locul unde trebuie să ajungi și încearcă întotdeauna să găsești haine care se potrivesc și se asortează armonios. Nu pleca în haine șifonate, cere o părere unui prieten când pleci la cumpărături și poartă doar haine pe măsura ta.

Controlează postura – Ține spatele drept și încearcă prin comportamentul tău să fii un gentleman. Fii politicos și amabil cu cei din jur, zâmbește și folosește-te de contact vizual cu când vorbești cu cineva.

Cel mai important lucru este să ai încredere în tine. Arăți bine exact așa cum ești, fără haine și accesorii scumpe. Cu cât conștientizezi mai mult acest lucru, cu atât mai mult vor vedea și cei din jur faptul că ești o persoană atractivă, cu care își vor dori să-și petreacă timpul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*