Link pagina copiat!
Rontaieli sanatoase de Craciun
26 decembrie 2015
Ce trebuie sa stii despre acnee
28 decembrie 2015

Relațiile de prieteni se fac și se desfac în funcție de o grămadă de lucruri: idei și preferințe comune, prieteni comuni, distanță, clase apropiate ș.a.m.d.

Cum descoperi un prieten sau o prietenă bună în cei pe care îi ai deja? Uite câteva lucruri care pot să-ți indice acest lucru.

1. Aveți multe preferințe în comun – de la faptul că dați like pe Facebook la postări asemănătoare, până la preferințe de cărți, filme sau oameni, îți dai seama că te poți înțelege bine cu cineva în funcție de interesele comune pe care le aveți sau aceleași lucruri pe care le apreciați.

2. Vă simțiți în largul vostru petrecând timp împreună – poate fi vorba de vizionat filme, mâncat împreună sau diverse alte activități. Faptul că vă simțiți confortabil petrecând timp în compania celuilalt e un semn că vă înțelegeți bine dincolo de o simplă întâmplare.

3. Vă împărtășiți diverse secrete știind că nu veți fi judecați – sentimentul de încredere se câștigă greu. Dacă în prietenia voastră obișnuiți să va spuneți lucruri pe care nu le-ați spune altcuiva, cu siguranță este vorba de o legătură destul de strânsă între voi.

4. Vă sprijiniți în momentele grele – prietenia nu e numai despre râsete, bucurie și like-uri pe Facebook. Când cineva îți este aproape într-un moment dificil, cu siguranță poți să consideri persoana respectivă a fi un prieten bun.

Fiecare își setează conștient sau nu, un set de valori pentru prietenii apropiați. Dacă vrei să adaugi în această listă ideile tale referitoare la caracteristicile unei relații de prietenie strânse, le poți scrie în secțiunea de comentarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*