Link pagina copiat!
Metode prin care sa reusesti sa nu te mai gandesti la ceva sau cineva anume
23 iunie 2016
Parintii nu ma lasa sa ma imbrac cum vreau
25 iunie 2016

Orice prietenie trece prin mai multe stadii de dezvoltare. Unele prietenii ajung de la cunostinte la “cel/a mai bun/a prieten/a” in cateva zile sau saptamani, altele, in cativa ani. Nu exista o regula generala sau o varianta corecta a prieteniilor, insa e bine sa stii sa recunosti cand o prietenie se dezvolta intr-o directie buna si merita pastrata.

Prima impresie – prima impresie conteaza foarte mult. Daca dupa ce ai facut cunostinta cu cineva simti ca puteti comunica foarte bine, aveti lucruri in comun si sunteti cumva pe aceeasi lungime de unda, primul pas spre o prietenie frumoasa a fost deja facut.

Schimb de mesaje – vorbiti la telefon tot timpul si sunteti conectati pe toate retelele de socializare. Va urmariti reciproc cele mai recente postari si le comentati cu prima ocazie reactiile pe care le-ati primit. Comunicarea voastra incepe de dimineata si tine pana seara tarziu, chiar daca uneori nu se intampla ceva foarte neobisnuit.

Timp petrecut impreuna – cand nu vorbiti prin mesaje este pentru ca sunteti impreuna. Va place sa petreceti timp impreuna si profitati de fiecare ocazie pentru a face asta.

Secrete impartasite – aveti incredere reciproca si va impartatisiti o multime de secrete pe care nu aveti curajul sa le spuneti altcuiva. Va simtiti in siguranta sa povestiti despre persoane pe care le placeti, antipatii, probleme cu parintii, planuri de viitor, preferinte pentru muzica, fime, actori si multe altele. Faptul ca va respectati secretele va ajuta sa dezvoltati prietenia si mai mult, tocmai pentru ca stiti mai multe lucruri decat oricine altcineva.

Depasirea conflictelor – nicio relatie nu este perfecta si este normal ca din cand in cand sa apara situatii in care sa nu va puteti pune de acord, sau cineva sa greseasca. Modul in care reusiti sa va rezolvati conflictele, sa va iertati cand e cazul si sa puneti pe primul loc relatia de prietenie, in locul orgoliului, pastrand in acelasi timp respectul fata de cealalta persoana, aveti toate sansele ca prietenia voastra sa dureze ani buni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*