Link pagina copiat!
Ce filme interesante poti viziona vara asta – Partea a II-a
16 iulie 2015
Cu ce carti ne delectam in vacanta de vara? Partea a II-a
20 iulie 2015

pigeons-413073_640

Dacă ți s-a întâmplat vreodată să nu îți dai seama din prima când cineva încearcă să-ți transmită că te place, te invităm să citești acest articol și să dobândești abilitățile necesare prin care să “citești” situațiile în care cineva flirtează cu tine.

De obicei ne folosim de gesturi de flirt când ne place de cineva dar nu suntem sigur că sentimentul este reciproc. Așa vedem daca ni se răspunde și dacă e cazul să mai insistăm, fără să ne dăm prea mult de gol intențiile. În același timp, dacă identificăm corect când cineva flirtează cu noi avem toate șansele unui frumos început de relație.

Semnele pot fi diferite, în funcție de gen. De exemplu, când un băiat flirtează se va apleca mai mult spre tine când îți povestește ceva. De asemenea, va vorbi mai mult decât o face în mod obișnuit. Fetele, pe de altă parte au tendința să își aplece capul într-o parte, să folosească mai mult decât de obicei gesturi cu mâinile sau încep să se joace cu hainele.

Alte semnale pe care le oferă fetele când sunt interesate de cineva sunt chicotitul și jocul cu suvițe din păr. Sunt și fete care se joacă cu părul din obișnuință, de aceea e bine să iei în considerare mai multe semne de flirt, până să presupui că cineva te place.

Alte semnale pe care să le iei în considerare sunt privirile. Când cineva încearcă să te privească în ochi, înseamnă că încearcă să stabilească o conexiune cu tine. Adesea sunt folosite și complimentele.

Pentru mai multă siguranță nu sări la presupunerea că cineva flirtează cu tine. Dacă nu vrei să riști o eventuală situație jenantă, ai răbdare. Vezi dacă persoana respectivă se comportă la fel la mai multe întâlniri ale voastre și dacă are un comportament prietenos cu toată lumea sau doar cu tine încearcă să fie mai apropiat/ă.

Sperăm că ți-am fost de ajutor în ceea ce privește depistarea semnelor că cineva te place. Dacă ai de completat informații pentru articol sau vrei sa ne împărtășești o exeperiență personală, te invităm să ne lasi un comentariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*