Link pagina copiat!
Despre trairi, ganduri si sentimente
20 aprilie 2015
Obiceiuri care iti fac rau fara sa iti dai seama
24 aprilie 2015

1. Care sunt de fapt efectele eforturilor depuse pentru a impresiona:

trist

Un fizic perfect nu înseamnă fericire

Ce facem pentru a arăta cât mai bine? Sau este asta soluţia: să încercăm să arătăm perfect pentru a fi placuţi? Este bine să avem grijă de corpul nostru, să-l alimentăm cât mai sănătos pentru a radia prospeţime, să facem sport pentru a-i păstra vivacitatea şi tonusul. Dar, credeti-mă, că un efect de zeci de ori mai mare îl are atitudinea pe care o avem: zâmbetul cât mai larg şi bucuria care ne umple sufletul şi dă pe dinafară.

Atunci când ne stresăm şi facem eforturi deosebite pentru a arăta într-un anume fel, entuziasmul şi bucuria de a trăi ne părăsesc, iar ceilalţi nu se simt mai bine în prezenţa unei persoane cu câteva kg în minus dar tristă şi preocupată în permanenţa de pefecţiunea machiajului.

2. În ce direcţie merită să-ţi canalizezi energia:

De asemenea, deşi e normal să vrei să arăţi bine, este însă nerealist să vrei să arăţi ca un fotomodel. Vedetele arată astfel pentru că petrec o gramadă de timp şi cheltuiesc o mulţime de bani pe aspectul lor, ţin regim şi fac exerciţii în exces. Dar să ne oprim pentru o clipă şi să ne gândim ce am putea face cu banii aceia în schimb? Am putea călători, ne-am putea distra, am putea merge la munte sau la mare, în excursii în capitalele Europei sau la o partidă de tenis cu prietenii. Efortul depus şi banii cheltuiţi pe aspectul fizic nu merită şi nu ne fac mai fericiţi cu siguranţă. Iar oamenii nu vor neaparat ca prietena sau prietenul lor să arate ca o vedetă. Persoanelor diferite le plac variate tipuri şi aspecte ale corpurilor. Cum ar fi să încerci să fii slabă, iar baiatul care-ti este pe plac să fie în general atras de fete cu forme mai rotunde fără ca tu să ştii?

Desigur că este foarte bine să faci sport pentru a te menţine în forma fizică, a nu lua proporţii care să-ţi afecteze sănătatea şi a te descărca energetic. De asemenea este recomandat să mănânci legume şi fructe, să bei lichide multe şi să eviţi mâncarea de tip fast-food pentru a-ţi menţine sănătatea şi tonusul.

fericit

Buna dispoziţie este întotdeauna atrăgătoare

3. Atenţia acordată celuilalt are un impact real:

Acestea te ajută şi la o stare de confort psihic, vitaminele având efect benefic asupra stării de bine. Dar nu pentru a fi pe placul celorlalţi, ci pentru a te simţi tu minunat. Şi, îţi mai spun un secret, dacă vrei să fii agreat, cel mai simplu mod este să acorzi atenţie celuilalt, să-l asculţi, să vorbeşti despre subiectele care îl interesează, să spui glume şi să râdeţi împreună, să îl înţelegi şi să-i împărtăşeşti la rândul tău problemele cu care şi tu te confrunţi asemeni lui, încercând să gasiţi împreună soluţii. Toate acestea vor atârna infinit mai mult în ochii, dar mai ales în inima persoanei de lângă tine, decât felul în care arăţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*