Link pagina copiat!
Apropierea Craciunului ne inspira sa fim creativi
16 decembrie 2016
Sarbatoarea Craciunului
16 decembrie 2016

Marţi, 15 noiembrie 2016, am organizat în parteneriat cu Biblioteca Judeteana Octavian Goga atelierul  “Consumul de alcool un comportament riscant”, activitate desfasurata in cadrul campaniei antialcool „Chiar si o data e prea mult” .

Întâlnirea s-a desfăşurat în cadrul proiectului BJOG “Adolescenţa, o perioadă dificilă”. Impreuna cu specialiștii CRA, elevii clasei a VIII-a B de la Şcoala „Ion Creangă” însoţiţi de doamna dirigintă, Adriana Iacob, au discutat despre riscurile consumului de alcool.

Prin activitati interactive, joc de rol, respectiv fise de lucru adolescenții experimentat care este rolul lor in cadrul grupului, cum sunt luate deciziile intr-un grup, ce presupune „presiunea” grupului si cum sa faca fata acestei presiuni atunci cand este vorba despre adoptarea unor comportamente riscante cum este, consumul de alcool.

Adolescentii au fost recompensaţi la final cu diferite premii pentru implicarea lor  activa si entuziasta în discuţii, jocuri şi chestionar. Felicitări tuturor participanţilor!

 

Adolescenteen
Adolescenteen
Scopul platformei online este de a ajuta adolescentii cu informatii utile si de specialitate, facilita interactionarea in vederea obtinerii unor raspunsuri care sa ii ajute in rezolvarea diverselor probleme sau sustinere pentru a depasi situatii dificile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*