Link pagina copiat!
Cum recunosti un prieten bun
27 decembrie 2015
10 lucruri pe care sa le treci pe lista de facut in 2016
29 decembrie 2015

Coșurile pot fi o mare bătaie de cap, mai ales că apar fix în momentele când îți dorești să arăți perfect pentru o întâlnire sau o petrecere. Pentru că se apropie petrecerea de anul nou și știm că îți dorești ca fața ta să arate impecabil, iată câteva lucruri de care să îți aduci aminte în perioada asta, atfel încât să eviți apariția lor într-un moment nepotrivit.

Nu pune mâinile murdare pe față – bacteriile se răspândesc foarte ușor și dacă ai obiceiul să umbli cu mâinile pe față, ai toate șansele să le întinzi peste tot, de la frunte până la bărbie.

Folosește produse în care ai încredere – există produse speciale împotriva coșurilor. Asigură-te că le folosești pe cele care se potrivesc tenului tău și conform indicațiilor. Nu improviza tratamente al căror efect nu îl cunoști.

Asigură-te că îți cureți zilnic fața – este important să ai fața curată pentru a nu-ți acoperi porii cu praf, ceea ce poate duce la apariția coșurilor.

Nu zgândări pielea afectată – dacă ți-a ieșit deja un coș, nu sta tot timpul cu mâna pe el încercând să îl storci, pentru că tot ce reușești să faci este să întârzii vindecarea, iar pielea ta va fi pentru mai mult timp roșie.

Nu uita că ești în perioada în care de multe ori coșurile sunt inevitabile din cauza hormonilor specifici adolescenței. Nu treci doar tu prin asta, iar faptul că ți-a apărut un coș sau mai multe, nu e un capăt de țară. Încearcă să treci peste moment, asigură-te că faci tot posibilul ca vindecarea să fie rapidă și bucură-te de fiecare moment de care ai ocazia.

1 Comment

  1. Tabita spune:

    Eu nu m am atins niciodata de ele si am folosit Pharmacore Acne Control, mi s-au vindecat imediat. Mai folosesc si acum gelul de curatare, dimineata si seara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*