Link pagina copiat!
4 filme de vazut in vacanta de vara
22 iulie 2016
Cum sa-ti pastrezi puterea dupa o despartire
24 iulie 2016

Ai auzit vorbindu-se despre fericire in nenumarate contexte si esti deja convins de faptul ca pentru fiecare persoana, fericirea inseamna cu totul altceva.

Cu toate acestea, cercetatorii de la Universitatea din Austin au dezvaluit recent, in urma unor studii care s-au intins pe durata mai multor ani, care sunt lucrurile esentiale care contribuie la starea generala de fericire.

In primul rand, oamenii au nevoie sa simta ca progreseaza permanent. Cu alte cuvinte, sa aiba certitudinea ca sunt stapani pe domeniul de activitate caruia i-au dedicat cel mai mult studiu. Sa stii ca te numeri printre cei mai buni in aria ta de activitate cu siguranta iti aduce multumire sufleteasca.

Urmatoarea pe lista este relatia pe care o persoana o are cu cei apropiati. Astfel, o legatura stransa cu familia si cu prietenii cei mai dragi fac din tine un om puternic si foarte fericit. Nu neglija niciodata acest aspect – relatiile solide se construiesc in timp si au ca fundament respectul si increderea.

Libertatea propriilor decizii este printre cele mai apreciate lucruri din ecuatia fericirii. Oamenii isi doresc sa poata hotari pentru ei, sa isi poata alege singuri drumul, fiind gata sa accepte responsabilitatea unui posibil esec.

Un alt lucru extrem de important este modul de a gandi. O minte orientata catre reusita si catre perspectivele pozitive ale spectrului de posibilitati genereaza cu timpul o atitudine care va atrage automat succesul.

Pasiunea care alimenteaza fiecare actiune este si ea pe retetarul fericirii. Cu cat este cultivata mai mult si pusa in slujba realizarii scopului ce se doreste atins, cu atat contribuie mai mult la starea de implinire.

Bineinteles, fericirea este si ramane o stare subiectiva. Insa tinand cont de aspectele de mai sus, cu siguranta iti poti crea premisele de a fi fericit pe termen lung.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*