Link pagina copiat!
Cu ce carti ne delectam in vacanta de vara? Partea a II-a
20 iulie 2015
Ce inseamna sa fii un prieten bun?
24 iulie 2015

 

film

În articolul de astăzi continuăm lista cu propuneri pentru filme şi seriale ce pot fi urmărite în această vară.

Dacă aveţi şi voi sugestii vă aşteptăm să ne scrieţi şi le vom adăuga.

1. Gossip Girl sau Intrigi la New York (2007)

Serialul Gossip Girl, surprinde viaţa unor tineri nu doar foarte frumoşi, ci şi foarte de bogaţi, din Upper East Side, luxosul cartier al metropolei americane New York.

2. Nobody sau Domnul Nimeni (2009)

Un băiat stă pe peronul unei gări. Trenul va pleca în curând. Să plece cu mama lui sau să rămână cu tatăl? Nenumărate posibile vieţi depind de decizia lui.

3. Life of Pi sau Viaţa lui Pi (2012)

După naufragiul unui transatlantic, fiul adolescent al unui director de grădină zoologică, Pi Patel, pluteşte în derivă într-o barcă de salvare alături de o hienă, un urangutan, o zebră rănită şi un imens şi înfometat… tigru de Bengal. Puştiul îşi foloseşte cunoştinţele enciclopedice în ceea ce priveşte comportamentul animalelor pentru a-l ţine la distanţă pe tigrul Richard Parker, construind o tumultoasă şi plină de riscuri relaţie pe parcursul lungilor luni de călătorie pe valurile oceanului.

4. That’s What I Am (2011)

Acţiunea are loc în anii ’60, iar drama despre familie este concentrată pe viaţa unui copil de 12 ani sclipitor, Andy, pe care profesorul de engleză (Ed Harris) îl pune în echipă cu cel mai mare proscris din şcoală, Stanley (aka „Big Red”). Când Andy îl vede pe Stanley confruntând fără ezitare un bătăuş din şcoală, începe o serie de evenimente care schimbă vieţile copilului şi profesorului.

5. The To Do List (2013)

Brandy Klark a terminat liceul prima pe şcoală şi vrea ca, înainte de colegiu, să facă uitată imaginea ei de fată studioasă. Planul? O listă cu toate „activităţile” pe care le-a ratat în timpul liceului. Brandy îşi dă seama repede că habar n-are cum să abordeze astfel de ocupaţii, aşa că apelează la sfaturile celor mai bune prietene. Dar va fi nevoie de mult curaj, imaginaţie şi deschidere de minte ca să termine cu toate intrările de pe listă până la începerea anului universitar!

6. Glee (2009)

Serialul prezintă entuziasmul profesorului Will Schuester de a reinventa Clubul Glee al liceului McKinley. Pentru a realiza această performanţă, acesta provoacă un grup de începători să-şi atingă potenţialul lor artistic. Misiunea lui nu este uşoară, mai ales când clubul îi include pe: Mercedes – o „divă a entertainment-ului”; Arty – un chitarist mai ciudăţel; Kurt – un sopran dramatic; Tina – o punk-rockeriţă şi Rachel – o perfecţionistă, autoproclamată stea.

7. Frozen (2013)

Când o profeţie malefică face ca un întreg regat să se cufunde într-o iarnă veşnică, tânăra Anna va trebui să facă echipă cu Kristoff, un alpinist plin de îndrăzneală, pentru a porni în căutarea Crăiesei Zăpezii, singura care ar putea pune capăt blestemului. Călătoria le va scoate în cale troli, un amuzant om de zăpadă pe nume Olaf, fiinţe magice, dar şi o mulţime de pericole. Anna şi Kristoff vor fi nevoiţi să le înfrunte în goana lor pentru a salva regatul de la un destin înfiorător.

8. Taken (2008)

Bryan, fost agent secret, are la dispoziţie numai câteva ore pentru a o salva pe fiica sa, Kim, din mâinile unei bande de infractori specializaţi în trafic de carne vie.

9. Seven Pounds (2008)

Un agent al Fiscului, Ben Thomas (Will Smith), încearcă să-şi ispăşească o greşeală din trecut ajutând şapte persoane. Dându-se drept fratele său, Ben schimbă vieţile celor şapte, dar planul său este dat peste cap când se îndrăgosteşte de Emily (Rosario Dawson) care suferă de o gravă boală de inimă.

10. 90210 (2008)

Alte poveşti, acelaşi cod poştal. O familie din Kansas se mută în Beverly Hills unde cei doi copii încearcă să se adapteze la condiţiile sociale dificile ale liceului local…

Vizionare plăcută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*