Link pagina copiat!
Cum sa scapi de gandurile negative
15 iulie 2015
Cum iti dai seama cand cineva te place
19 iulie 2015

popcorn-782310_640

Bună tuturor,

Revenim cu încă zece filme pe care le poţi urmări în această vară.
Dacă ai văzut şi tu ceva interesant poţi recomanda celorlalţi, cu o scurtă descriere a filmului şi ce ţi-a plăcut la filmul sau filmele pe care le-ai urmărit.

Iată la ce ne-am gândit:

1. The Vampire Diaries sau Jurnalele vampirilor (2009)
Elena, una dintre cele mai populare eleve din liceul în care studiază, a avut parte de o mare tragedie: părinţii ei au murit într-un accident de avion. Astfel, aceasta, împreună cu fratele ei în vârstă de 15 ani, trebuie să facă faţă imensei pierderi.

2. Now You See Me sau Jaful perfect (2013)
Filmul Now You See Me spune povestea uneia dintre cele mai faimoase echipe de iluzionişti din lume. Membrii acesteia jefuiesc afacerişti corupţi în timpul reprezentaţiilor şi îşi răsplătesc publicul cu banii furaţi. Agenţii FBI sunt pe urmele lor, însă iluzioniştii sunt, surprinzător, mereu cu un pas înaintea legii.

3. Lie to Me sau Psihologia minciunii (2009)
Lie To Me este un serial de televiziune american. Personajul principal este doctorul Cal Lightman care, ajutat de colega sa, dr. Gillian Foster, detectează înşelăciunile, minciunile oamenilor, analizând limbajul corpului şi microexpresiile şi îşi foloseşte acest talent în favoarea clienţilor săi. Cal şi Gillian o angajează pe Ria, care se pare că are un talent înnăscut în detectarea minciunilor. Pe parcursul episoadelor, echipa rezolvă diferite cazuri, de la crime la cazuri mai uşoare.

4. The Last Song sau Ultimul cântec (2010)
Ronnie (Miley Cyrus, la primul ei rol din afara universului Hannah Montana) petrece câteva săptămâni alături de tatăl ei înstrăinat după divorţul părinţilor. Deşi viaţa lui Ronnie nu va fi deloc uşoară în noua ei casă, adolescenta îşi va da curând seama de nevoia ei de tată şi va descoperi şi fiorii dragostei…

5. The Art of Getting By sau Prietenia (2011)
George este un tânăr singuratic care a făcut totul până în anul de absolvire, mai puţin o zi reală de muncă. El se împrieteneşte cu Sally, o fată populară dar complicată.

6. She’s the Man sau Iubesc pe cine nu trebuie (2006)
Lui Duke îi place de Olivia căreia îi place de Sebastian, care de fapt este Viola al cărei frate e iubitul lui Monique, aşa că o urăşte pe Olivia care e prietena lui Duke ca să-l facă gelos pe Sebastian, care de fapt e Viola şi începe să se îndrăgostească de Duke, care crede că ea e băiat…

7. Love Actually sau Pur şi simplu dragoste (2003)
Viaţa a opt cupluri diferite, care încearcă să se descurce cu problemele vieţii sentimentale…Filmul este o comedie romantică produsă de aceeaşi echipă care a realizat Patru nunţi şi o înmormântare, Jurnalul lui Bridget Jones şi „Notting Hill”.

8. Thirteen sau Treisprezece (2003)
Tracy este o fată de 13 ani foarte cuminte şi la locul ei. Se poartă frumos şi mama ei o iubeşte foarte mult. Dar crescând, în drumul spre adolescenţă lucrurile încep să se complice.

9. Prison Break (2005)
Serialul prezintă povestea intrigantă a lui Michael Scofield, interpretat de Wentworth Miller, care înscenează jaful unei bănci pentru a ajunge în aceeaşi închisoare în care se află fratele său mai mare, Lincoln Burrows (Dominic Purcell).

10. LOL (2012)
Într-o lume conectată prin YouTube, iTunes şi Facebook, Lola şi prietenii ei navighează online, în timp ce îi evită pe părinţii lor uneori aroganţi şi confuzi. În film, tânăra interpretată de Miley este alungată de prietenul ei şi decide să îl urmărească pe cel mai bun prieten al său, iar in acelaşi timp mama sa divorţează, fiindu-i foarte greu să o ia de la capăt ca femeie singură; încearcă totodată să restabilească relaţia mamă-fiică.

      Vizionare plăcută îţi dorim!

 

Prietenii sunt importanti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*