Link pagina copiat!
5 tipuri de prieteni pe care e bine sa ii ai langa tine
5 iulie 2015
10 idei sa te racoresti intr-o zi caniculara
8 iulie 2015

popcorn si filme

Orice ai face în această vară, oricare ar fi programul tău, un film bun poate fi urmărit într-o după amiază sau seară călduroasă.

Poți face asta împreună cu un prieten sau mai mulți, iar dacă alegi să le vezi singur poți schimba apoi impresii cu cei care le-au văzut.

Îți prezentăm o primă listă cu 10 recomandări:

  • The Pursuit of Happyness, sau În căutarea fericirii (2006)

Chris Gardner (Will Smith) este un talentat specialist în marketing, angajat din păcate la o companie mică. Din cauza salariului mic, Chris îşi duce viaţa de pe o zi pe alta, alături de fiul său în vârstă de cinci ani. Chiar atunci când Chris găseşte o slujbă la o prestigioasă firmă de brokeraj, el şi fiul său sunt evacuaţi din apartamentul lor din San Francisco.

  • Never Back Down sau Nu da înapoi (2008)

Jake Tyler (Sean Faris) s-a mutat de curând in Orlando (Florida) cu familia lui. Starul echipei de fotbal a liceului din orașul natal este acum doar un „outsider” cu o reputație de scandalagiu. La invitația colegei sale Baja (Amber Heard), Jake se hotărăște să meargă la o petrecere la care este trezește, fară voia lui, în mijlocul unei lupte cu Ryan McDonald (Cam Gigandet)

  • The Hunger Games sau Jocurile foamei (2012)

Într-un viitor postapocaliptic, peste ruinele unui continent cunoscut odată ca America de Nord se întinde naţiunea Panem. Ca simbol al puterii Capitoliului asupra celor douăsprezece districte conduse cu o mână de fier, în fiecare an este organizat un concurs sadic şi sângeros – Jocurile Foamei. Douăzeci şi patru de adolescenţi sunt răpiţi de lângă familiile lor şi aruncaţi în luptă pe viaţă şi pe moarte, televizată şi urmărită cu frenezie. Doar unul dintre ei se va întoarce acasă faimos, bogat şi… viu. Cine crezi că va câştiga cursa nebună pentru supravieţuire?

  • The Hunger Games: Catching Fire sau Jocurile foamei: Sfidarea (2013)

Katniss şi Peeta au câştigat împreună sângeroasele Jocuri ale Foamei, sfidând pentru prima dată în istorie regulile impuse de Capitoliu. Reveniţi în Districtul 12, speră să trăiască în pace.

  • The Perks of Being a Wallflower sau Jurnalul unui adolescent timid (2012)

Urmăreşte povestea unui adolescent din anii ’90 căruia îi este prezentată lumea sexului, a drogurilor şi a relaţiilor complicate de către prietenii săi, Sam (Emma Watson) şi Patrick (Ezra Miller)

  • Game of Thrones sau Urzeala tronurilor (2011)

Într-un tărâm în care verile durează decenii iar iernile vieţi, problemele pândesc la tot pasul. Din sudul machivelic şi sălbaticele ţinuturi din est până în nordul îngheţat şi anticul zid ce protejează regatul de întuneric, două puternice familii sunt prinse într-un joc mortal de-a şoarecele şi pisica, al cărui scop e controlul absolut asupra celor Şate Regate din Westeros.

  • Keith (2008)

Natalie, o elevă populară de 17 ani, trăiește ca și când viața nu ar mai avea mistere pentru ea. Cel puțin până ce în peisaj apare Keith Zetterstrom, un băiat de care tânăra se îndrăgostește nebunește. Disperată că nu primește din partea lui Keith atenția cu care a fost obișnuită, Natalie se apropie de el și află că ascunde un secret întunecat, ce anunță un sfârșit tragic.

  • Despicable Me sau Sunt un mic ticălos (2010)

Un bărbat (Steve Carell) urzeşte nişte planuri diabolice: el vrea, nici mai mult nici mai puţin, să fure luna de pe cer! Dar planurile lui complicate sunt date peste cap în momentul în care ajunge, printr-un inexplicabil concurs de împrejurări, să aibă grijă de trei orfani.

  • Despicable Me 2 sau Sunt un mic ticălos 2 (2013)

Chris Meleandri, împreună cu echipa sa, ne invită la noi aventuri comice alături de (fostul?) superticălos Gru (Steve Carell), fetiţele lui simpatice și năzdrăvane Minioni şi… o suită de personaje noi şi nostime. Povestea se învârte în jurul operaţiunii de prindere a unui superticălos enigmatic, acţiune pentru care autorităţile au nevoie de Gru şi de experienţa sa în a provoca prăpăd în jur.

  • Pretty Little Liars sau Micuţele mincinoase (2010)

Serialul urmăreşte schimbările din vieţile a patru fete – Hanna, Aria, Spencer şi Emily – după ce „liderul” grupului lor, Alison, dispare, iar ele încep să primească mesaje scrise din partea unui necunoscut care se semnează „A”

Voi la ce filme v-aţi uitat vara asta şi v-au plăcut?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*