Link pagina copiat!
Mituri despre introvertiti
10 ianuarie 2016
4 mituri despre menstruatie
12 ianuarie 2016

Câteodată e mai bine să fii singur decât în compania nepotrivită, însă nu întotdeauna îți dai seama ușor care este momentul potrivit pentru a te despărți de cineva. Iată câteva lucruri care îți pot indica asta.

Iti imaginezi deja cum ar fi viata ta fara aceasta relație

Când începi să te gândești cum ar fi fără, cu siguranță îți și dorești acest lucru.

Te gândești că ai fi o persoană mai bună fără acea persoană

Sunt oameni care reușesc să ne scoată din minți. Când simți că ai putea fi o persoană mai bună fără relația în care ești, poți lua în considerare despărțirea.

Când răutățile sunt mult prea multe

Tachinările în cuplu pot fi drăguțe, însă când persoana de lângă tine nu are de spus decât reproșuri și răutăți la adresa ta, cu siguranță relația voastră nu se găsește într-un punct favorabil.

Când te gândești în fiecare zi la sfârșitul relației

Nu toate relațiile sunt făcute să dureze până la adânci bătrânețe. Dacă te gândești zilnic la faptul că e momentul ca relația voastră să-și găsească finalul, cu siguranță e un semn suficient de important să iei și o decizie în privința asta.

Ți-e foarte greu să dai de partener/parteneră

Își ține telefonul închis, nu răspunde la mesaje, petrece întotdeauna mai mult timp făcând orice altceva decât să petreacă timp cu tine. De data aceasta e un semn că persoana respectivă nu își dorește această relație, chiar dacă tu nu crezi același lucru.

Iată câteva din lucrurile care trebuie să-ți dea de gândit când vine vorba de relații. Cu siguranță pot fi și altele motivele care pot duce la o despărțire. Depinde de tine și de ceea ce simți. ia întotdeauna o decizie pe care o consideri în regulă pentru tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*