Link pagina copiat!
Adolescenții din Iași au adus primăvara într-un spital pentru bătrâni
3 martie 2017
8 Martie la Iași: workshop despre femei și flori create de adolescenți pentru mame
9 martie 2017

În data de 6 martie 2017  un grup de adolescenți inimoși de la Centrul de Resurse pentru Adolescenți Bacău a confecționat mici obiecte și felicitări hand-made pentru fi oferite mamelor cu ocazia zilei de 8 Martie. Adolescenții au lipit, decupat și au așternut pe felicitări ganduri sincere pentru ființele dragi din viața lor sau au împletit minuțios brățări în nuanțe alb-roșu. Fluturi, inimioare, maci, cyclamen și-au găsit locul rând pe rând pe felicitări sau cutiuțe de lemn.

O adolescentă (îndrumată îndeaproape de unul dintre coordonatori) a ornat prin tehnica șervețelului o cutiuță din lemn cu dorința deschis exprimată de a o oferi mamei sale.

Activitatea a fost presărată cu râsete și s-a desfășurat într-o atmosferă destinsă si de voie bună, fiind considerată la final un eveniment de care-și vor aduce aminte cu placer.

Adolescenteen
Adolescenteen
Scopul platformei online este de a ajuta adolescentii cu informatii utile si de specialitate, facilita interactionarea in vederea obtinerii unor raspunsuri care sa ii ajute in rezolvarea diverselor probleme sau sustinere pentru a depasi situatii dificile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*