Link pagina copiat!
Alegeri la Consiliul Tinerilor ADV România!
29 ianuarie 2017
Luna ianuarie la CRA Bacău: arta, jocuri si tehnici de exprimare a sentimentelor
5 februarie 2017

Astăzi, 30 ianuarie, la invitaţia consilierului şcolar al Colegiului Tehnic de Electronică şi Telecomunicaţii „Gheorghe Mârzescu” Iași, specialiștii CRA Iași au susţinut o activitate despre bullying, la care au participat 21 de elevi și o echipă de consilieri şcolari. “Bullying” este în continuare o temă solicitată, deoarece este un fenomen larg răspândit în şcolile din România. Deşi termenul poate părea străin şi dificil, adolescenţii ştiu foarte bine la ce se referă, pentru că bullyingul este un act care se petrece peste tot şi ei înşişi sunt actorii principali ai acestuia. Activitatea a constat așadar, nu doar în transmiterea unor informaţii pur teoretice, ci mai ales în a-i sensibiliza pe adolescenţi cu privire la bullying şi la efectele acestuia pe termen scurt şi lung. Mesajul pe care dorim să-l transmitem prin această campanie este că “bullyingul ne priveşte pe toţi” şi doar ieşind din zona de pasivitate vom reuşi să producem o schimbare în şcolile noastre.

 

Activitatea a fost desfăşurată în cadrul modelului Oportunităţi pentru Adolescenţi, implementat de Fundaţia “Alături de Voi” România în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iaşi,  Direcţia de Asistenţă Comunitară Iaşi şi Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională, cu sprijinul tehnic şi financiar al Reprezentanţei UNICEF în România.

 

Adolescenteen
Adolescenteen
Scopul platformei online este de a ajuta adolescentii cu informatii utile si de specialitate, facilita interactionarea in vederea obtinerii unor raspunsuri care sa ii ajute in rezolvarea diverselor probleme sau sustinere pentru a depasi situatii dificile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*