Link pagina copiat!
Mișcare și sport cu prietenii la Cluj-Napoca
31 martie 2017
Relaxare si lectii de viata la filmul ”Ballerina”, in Bacau
31 martie 2017

Luni, 27 martie 2017, la Bibilioteca Judeţeană Octavian Goga, Cluj-Napoca, a avut loc atelierul interactiv „Bullying-ul în şcoală”, la care au participat elevii clasei a IX-a B de la Liceul Greco-Catolic „Inochentie Micu”.

Activitatea a avut ca scop cunoaşterea şi exersarea unor atitudini şi comportamente anti-bullying. Discuţiile interactive au vizat cunoaşterea fenomenului de bullying, tipologiile de elevi implicate în aceste fenomen (victimele, agresorii, specatorii), comportamentele specifice şi consecinţele etc.

De asemenea, elevii au exersat atitudini, emoţii şi comportamente prosociale în cadrul unor activităţi practice diverse şi prin jocuri.

Concluzia activităţii a fost că bullyingul este un fenomen la care nu trebuie să rămânem pasivi, indiferent dacă suntem sau nu implicați direct.

Adolescenteen
Adolescenteen
Scopul platformei online este de a ajuta adolescentii cu informatii utile si de specialitate, facilita interactionarea in vederea obtinerii unor raspunsuri care sa ii ajute in rezolvarea diverselor probleme sau sustinere pentru a depasi situatii dificile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*