Link pagina copiat!
Politia Vestimentara
20 ianuarie 2017
Alegeri la Consiliul Tinerilor ADV România!
29 ianuarie 2017

Consilierea si orientarea in cariera sunt aspecte importante pentru orice tanar in tranzitia de la adolescenta la maturitate.

La invitatia EduBiz, specialistii CRA au sustinut in 24 ianuarie 2017, la Casino- Parcul Central, un atelier pe tema autocunoasterii si dezvoltarii personale cu doua grupe de adolescenti clujeni.

Acest modul face parte din proiectul Asociatiei EduBiz care urmareste sa ii ajute pe tineri sa atinga punctul în care isi cunosc caracteristicile de personalitate, punctele tari, valorile personale, interesele profesionale, abilitatile si competentele, adică acele elemente care le vor indica domeniul profesional în care vor obtine cele mai mari satisfactii.

Atelierul a fost dinamic si presarat cu momente in care adolescentii au avut posibilitatea sa se descopere pe ei si pe colegii lor. Adolescentii au constientizat in cadrul activitatilor desfasurate ca autocunoasterea este cheia succesului personal si profesional, iar acest proces continua pe tot parcursul vietii.

 

Adolescenteen
Adolescenteen
Scopul platformei online este de a ajuta adolescentii cu informatii utile si de specialitate, facilita interactionarea in vederea obtinerii unor raspunsuri care sa ii ajute in rezolvarea diverselor probleme sau sustinere pentru a depasi situatii dificile.

1 Comment

  1. Un canal incredibil pe Youtube cu traducere in limba romana pentru dezvoltare personala, spiritualitate si multe altele

    https://www.youtube.com/channel/UC1NgyOo7inVAdHKuf6DsUyw

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*