Link pagina copiat!
Sustinem sportul si miscarea
10 februarie 2017
Joburi de viitor și abilități cerute de angajatori
16 februarie 2017

Astăzi am văzut un grup de adolescenți bucuroși. Te întrebi unde? Chiar la Centrul de Resurse pentru Adolescenți Bacău! Te întrebi de ce? Pentru că sunt autorii unui lucru bine făcut. Și…evident…te întrebi cine sunt? Da. Sunt chiar elevii Colegiului de Artă „George Apostu” Bacău care sub îndrumarea profesorului Katy Andrieș au realizat frumusețile pe care le vedeți în imagine.

În desfășurarea proiectului „Artă și Suflet” derulat  de Colegiul de Artă „George Apostu” Bacău în parteneriat cu Centrul de Resurse pentru Adolescenți Bacău, elevii au îmbinat perfect talentul artistic, inspirația și învățarea cu spiritul de dăruire și de voluntariat, pentru că tricourile pe care le poartă în fotografie nu le vor păstra pentru ei, ci le-au lucrat pentru a fi dăruite.

Priviți-i cât sunt de frumoși! Și ei, și arta lor! Dacă vrei să îmbini talentul cu bucuria de a oferi, tocmai ți-am dat o idee! Îți mai rămâne doar să le urmezi exemplul!

Iuliana Dănilă – CRA Bacău

Adolescenteen
Adolescenteen
Scopul platformei online este de a ajuta adolescentii cu informatii utile si de specialitate, facilita interactionarea in vederea obtinerii unor raspunsuri care sa ii ajute in rezolvarea diverselor probleme sau sustinere pentru a depasi situatii dificile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*