Link pagina copiat!
It’s beginning to look a lot like Christmas
13 decembrie 2016
Consumul de alcool un comportament riscant
16 decembrie 2016

Apropierea Craciunului ne inspira sa fim creativi. Ce poti face din doua sosete si o mana de orez?

Daca esti preadolescent si vii la CRA Iasi stii raspunsul: oameni de zapada! Si nu orice fel de oameni de zapada, ci oameni de zapada dichisiti, pregatiti sa infrumuseteze casele preadolescentilor nostri. Pentru ei, orice ocazie de a veni la centru reprezinta un moment de evadare din cotidian, iar activitatile manuale sunt preferatele lor. Fiecare zi de miercuri are un farmec aparte pentru ei, lucru care ne motiveaza sa ne gandim mereu la activitati cat mai diverse si mai atractive.

Activitatea a fost desfasurata in cadrul modelului Oportunitati pentru Adolescenti, implementat de Fundatia “Alaturi de Voi” Romania in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Iasi, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Iasi,

Directia de Asistenta Comunitara Iasi si Centrul Judetean de Resurse si Asistenta Educationala, Iasi cu sprijinul tehnic si financiar al Reprezentantei UNICEF in Romania.

Adolescenteen
Adolescenteen
Scopul platformei online este de a ajuta adolescentii cu informatii utile si de specialitate, facilita interactionarea in vederea obtinerii unor raspunsuri care sa ii ajute in rezolvarea diverselor probleme sau sustinere pentru a depasi situatii dificile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*