Link pagina copiat!
Atelier despre autocunoastere si dezvoltare personala pentru adolescenti
29 ianuarie 2017
Bullyingul ne privește pe toți!
2 februarie 2017

Pentru că avem încredere în tineri și credem că este necesar ca vocea lor să fie auzită, pentru că ei sunt singurii experți în problemele pe care generația lor le întampină, Consiliul Tinerilor din cadrul ADV România își continuă activitatea.

Astfel, în perioada octombrie – decembrie 2016 au fost organizate alegeri pentru noua componență a Consiliului Tinerilor. După un îndelungat proces de evaluare și selecție au fost aleși 5 adolescenți și tineri, foști și actuali beneficiari ai Centrului de Resurse pentru Adolescenți Iași. Misiunea lor este să devină portavocea tuturor adolescenților și tinerilor din comunitate și împreună cu specialiștii ADV România să ajute la creionarea cât mai multor contexte de dezvoltare pentru covârstnicii lor.

Săptămâna aceasta am avut o primă întâlnire cu noii membri ai Consiliului în care le-am explicat care este rolul Consiliului Tinerilor, cum funcționează acesta și care sunt responsabilitățile lor. Următorul pas este alegerea președintelui, astfel că, până la următoarea întâlnire, fiecare dintre cei 5 membri va pregăti un plan de acțiune pentru un an, pe care l-ar pune în aplicare dacă ar fi președintele Consiliului.

Planurile vor fi prezentate în fața unei comisii și supuse votului. Candidatul al cărui plan va obține cele mai multe voturi va avea primul mandat de președinte pentru un an.

Le dorim mult succes!

 

Adolescenteen
Adolescenteen
Scopul platformei online este de a ajuta adolescentii cu informatii utile si de specialitate, facilita interactionarea in vederea obtinerii unor raspunsuri care sa ii ajute in rezolvarea diverselor probleme sau sustinere pentru a depasi situatii dificile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*