Link pagina copiat!
Etnobotanicele nu sunt cool!
1 august 2017
Facebook Live despre hobby-urile noastre
6 august 2017

Adolescenții de la CRA Iași au avut astăzi parte de experiențe inedite, cu adevărat minunate. Cu ajutorul tehnologiei VR (virtual reality – realitate virtuală) s-au aventurat pe munte și “au pășit” în spațiu. S-au apropiat de Soare, au văzut cum Pământul se învârte în jurul acestuia și au “vizitat” și celelalte planete din sistemul solar. Cei care au ales să urce pe munte și-au depășit frica de înălțime și au admirat peisaje rar întâlnite.

Îi mulțumim invitatului nostru, Teodor Răutu, specialist IT, care a pus la dispoziție echipamentul VR și a ales să-și petreacă după-amiaza cu noi!

Activitatea a fost desfășurată în cadrul modelului Oportunități pentru Adolescenți, implementat de Fundația “Alături de Voi” România în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Iași, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Iași, Direcția de Asistență Comunitară Iași și Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Iași cu sprijinul tehnic și financiar al Reprezentanței UNICEF în România.

Adolescenteen
Adolescenteen
Scopul platformei online este de a ajuta adolescentii cu informatii utile si de specialitate, facilita interactionarea in vederea obtinerii unor raspunsuri care sa ii ajute in rezolvarea diverselor probleme sau sustinere pentru a depasi situatii dificile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*