Link pagina copiat!
Live chat despre HIV și SIDA
21 septembrie 2017
Atelier de creații handmade la Cluj-Napoca
26 septembrie 2017

Joi, 21 septembrie, cativa adolescenti inimosi si dornici de miscare, insotiti de echipa Centrului de resurse pentru adolescenti din Bacau, au trecut dincolo de portile Gepex Park Bacau pentru a mai descifra enigmele jocului de fotbal. Fete si baieti laolalta, unii pe drept cunoscatori ai jocului cu balonul rotund, altii luand contact pentru prima data cu acest joc. Originile fotbalului se află undeva în urmă cu peste 2000 de ani.  Regulile jocului au evoluat cu timpul, astfel ajungându-se la sportul practicat astăzi.

Echipele de pe terenul de sport au fost mixte. Atmosfera generala a fost extrem de placuta. Dupa finalizarea meciului, adolescentii au servit pizza si suc la restaurantul din incinta. A fost veselie, rasete si voie buna, adolescentii propunandu-si sa repete experienta cat de curand.

Lina Martin, Centrul de resurse pentru adolescenti din Bacau

Adolescenteen
Adolescenteen
Scopul platformei online este de a ajuta adolescentii cu informatii utile si de specialitate, facilita interactionarea in vederea obtinerii unor raspunsuri care sa ii ajute in rezolvarea diverselor probleme sau sustinere pentru a depasi situatii dificile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*