Link pagina copiat!
Sarbatoarea Craciunului
16 decembrie 2016
Campania – Chiar și o dată e prea mult!
28 decembrie 2016

Nimic nu se compara cu bucuria copiilor atunci cand se intalnesc cu Mos Craciun. Emotia intalnirii, dorinta de a colinda cat mai frumos pentru a fi pe placul Mosului, poeziile urmate de scurte reverente, compun tabloul unei serbari ad-hoc in spiritul unui Craciun autentic. Adolescentii si preadolescentii din cadrul CRA Iasi ne-au incatat astazi prin simplitatea lor si prin faptul ca inca se pot bucura din orice motiv: se pot bucura de jocul cu un balon, de dansul pinguinului sau de o hora, la fel cum s-au bucurat de cadourile primite de la Mos (cadouri care nu au constat in ultímele gadgeturi sau in jucariile promovate la televizor). Le dorim tuturor copiilor si adolescentilor sa aiba parte de un Craciun frumos alaturi de familiile lor si sa nu-si piarda candoarea!

 

Activitatea a fost desfasurata in cadrul modelului Oportunitati pentru Adolescenti, implementat de Fundatia “Alaturi de Voi” Romania in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Iasi, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Iasi,  Directia de Asistenta Comunitara Iasi si Centrul Judetean de Resurse si Asistenta Educationala, cu sprijinul tehnic si financiar al Reprezentantei UNICEF in Romania

Adolescenteen
Adolescenteen
Scopul platformei online este de a ajuta adolescentii cu informatii utile si de specialitate, facilita interactionarea in vederea obtinerii unor raspunsuri care sa ii ajute in rezolvarea diverselor probleme sau sustinere pentru a depasi situatii dificile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*