Link pagina copiat!
Cadouri pentru mame create de adolescenții din Bacău
7 martie 2017
Flori pentru femei și mame de 8 Martie, la Cluj-Napoca
9 martie 2017

8 Martie la Iași: workshop despre femei și flori create de adolescenți pentru mame

Poate nu întâmplător primăvara debutează cu o sărbătoare deosebită, prin care este celebrată FEMEIA. Femeia – mamă, femeia – soție, femeia – fiică, femeia – liberă, FEMEIA care prin prezența ei aduce culoare și dă farmec vieții.

Despre feminitate și despre femeile importante din viețile noastre am discutat și cu adolescenții care au participat la activitatea Centrului de Resurse pentru Adolescenți din Iași. A fost o discuție profundă și sinceră, pe care ne-am fi dorit să o audă și mamele adolescenților prezenți la activitate.

Și pentru că inima unei femei se cucerește mereu cu o floare, adolescenții le-au pregătit mamelor lor un trandafir realizat de ei cu pasiune și multă iubire.

Activitatea a fost desfăşurată în cadrul modelului Oportunităţi pentru Adolescenţi, implementat de Fundaţia “Alături de Voi” România în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iaşi,  Direcţia de Asistenţă Comunitară Iaşi şi Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională, cu sprijinul tehnic şi financiar al Reprezentanţei UNICEF în România

Adolescenteen
Adolescenteen
Scopul platformei online este de a ajuta adolescentii cu informatii utile si de specialitate, facilita interactionarea in vederea obtinerii unor raspunsuri care sa ii ajute in rezolvarea diverselor probleme sau sustinere pentru a depasi situatii dificile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*