Link pagina copiat!
5 lucruri pe care trebuie sa le ai gata pana se termina vacanta
15 august 2016
Cum sa nu mai amani ce ai facut
19 august 2016

Vara se apropie de final si odata cu ea si vacanta. Aparent, toamna nu este cea mai placuta perioada a anului, insa, atata timp cat reusesti sa vezi partea plina a paharului, cu siguranta vei gasi cateva motive care sa iti arate ca ai de ce sa te bucuri. Noi am identificat cinci motive pentru care sa te bucuri de toamna, daca mai ai si altele, le poti scrie in sectiunea de comentarii.

Iti revezi colegii – chiar daca vacanta este placuta, dupa aproape trei luni, cu siguranta iti vei dori sa revezi colegii, sa petreceti timpul impreuna in pauze sa incercati impreuna sa va faceti temele sau pur si simplu sa va bucurati din plin de fiecare pauza si ora petrecuta cu totii.

Temperaturile sunt mai suportabile – canicula, soare arzator, transpiratie excesiva si aer innabusit. Toate acestea se domolesc odata cu venirea noului anotimp. O sa te poti bucura mai mult de vreme, te vei putea plimba la orice ora pe afara, fara sa risti o insolatie si fara sa ai nevoie sa tii tot timpul cu tine sticla cu apa.

Ai la indemana scuza “ am teme de facut” – odata cu toamna incepe si scoala. Si, poti sa recunosti, exista situatii in care ai vrea sa refuzi elegant o invitatie sau o propunere si nu ai un pretext la indemana, cel mai simplu este sa spui ca ai de terminat temele si iti vor ocupa destul de mult timp.

Peisajele sunt pline de culori aramii – Frunzele incep sa ingalbeneasca si intreaga natura capata o multime de culori. Daca vrei sa-ti innoiesti colectia de fotografii cu peisaje suberbe, toamna este anotimpul perfect sa pleci in parc cu camera sau telefonul.

Treci la garderoba de toamna – dupa trei luni de tricouri si pantaloni scurti, poti in cele din urma sa schimbi look-ul. Pentru ca si vremea se racoreste, vei putea sa treci la hainele de toamna pe care poti sa le combini dupa cum iti sunt preferintele.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*