Link pagina copiat!
Cum sa faci un dus perfect
16 mai 2016
Cum sa te integrezi intr-un grup daca esti nou-venit
18 mai 2016

Etapa liceului este, pentru majoritatea, un frumos prilej de aducere aminte a unei etape superbe din viata. Viata de liceu sintetizeaza cel mai bine energia si idealurile unui adolescent care simte ca nimic nu-i poate sta in cale.

Pe langa faptul ca esti mult mai matur, mai responsabil si oamenii te privesc cu mai multa incredere, iata 5 lucruri de care te vei bucura din plin ca licean:

  1. Prieteni buni si prietenii pe viata – Chiar daca schimbi sau nu scoala, odata cu intrarea in clasa a IX-a, liceul este o ocazie buna sa iti faci prieteni noi. Ai mai multa incredere in tine, stii exact care-ti sunt punctele forte si ce cauti intr-un partener de discutii si toate interactiunile vor decurge mult mai usor. Acesta poate fi punctul de inceput al unor frumoase prietenii care vor dura o viata intreaga.
  2. Stii tot mai bine ce cariera vrei sa urmezi – Faptul ca vei studia mai aprofundat anumite materii, ca vei participa la seminarii si workshopuri elaborate va duce la eliminarea senzatiei de nehotarare in legatura cu viitorul tau care te-a urmarit pana acum. Indata ce vei simti care-ti este drumul, nimic nu iti va mai putea sta in cale sa ajungi tot mai sus!
  3. Relatia cu parintii tai va deveni mai buna – Pentru ca tu vei fi mai responsabil si vei putea respecta angajamentele pe care le vei lua, parintii tai te vor credita cu tot mai multa incredere. Vei putea merge la petreceri mai usor, in vacante cu prietenii sau in drumetii pe munte cu gasca. Respectul reciproc va intari mult relatia cu familia ta si vei intelege mai usor ca toti membrii sai iti vor binele.
  4. Vei simti fiorii dragostei – Iubirea din liceu nu se uita niciodata. Plimbarile prin parc, discutiile interminabile si mersul la scoala impreuna zi de zi iti vor da emotii frumoase, de care iti vei aminti chiar si la intalnirea de 10 ani. Toate acestea sunt lucruri care te vor insoti toata viata si care fac experienta liceului foarte speciala. Incearca sa te
  5. Imaginea ta se va imbunatati – Procesul de crestere va avea un ritm mai lent, iar formele tale vor capata echilibru. Acum poti imbraca haine care urmaresc linia corpului, poti experimenta mai mult cu stilurile vestimentare si iti poti crea o imagine care sa iti placa. Incearca sa ramai departe de toate detaliile artificiale si sa mizezi pe atuurile tineretii tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*