Link pagina copiat!
Cum sa colaborezi in echipa
20 decembrie 2015
4 lucruri de care sa te tii departe in vacanta de iarna
23 decembrie 2015

Ai mult timp liber la dispoziție în vacanță și încă nu știi foarte sigur ce o să faci în vacanță? Îți dăm câteva idei de activități pe care poți să le pui în aplicare anul ăsta.

Împodobește bradul de Crăciun cu decorațiuni făcute de tine

Inarmează-te cu hartie colorată, sclipici, foarfece, carton, creioane și nasturi colorați și tot ce crezi că mai ai nevoie pentru a face niște decorațiuni de Crăciun reușite. Poți încerca să faci și beteală sau poți face un mixt între decorațiuni cumpărate și decorațiuni făcute de tine.

Felicitări de Crăciun pentru cei apropiați

Părinți, frați sau surori, prieteni sau bunici. Cu siguranță se vor bucura să primească felicitări personalizate făcute de tine. Dacă nu ești fan al felicitărilor din hârtie, poți face o felicitare digitală cu una sau mai multe fotografii. E un moment potrivit să le amintești celor apropiați cât de importanți sunt pentru tine.

Învață să faci o rețetă de prăjituri

În felul acesta îți vei ajuta părinții cu pregătirile de Crăciun și îi vei putea bucura pe toți cu ceva făcut de tine. Plus că data viitoare când vei avea poftă de ceva dulce, vei ști deja ce prăjitură poți să-ți prepari.

Creează o listă pentru 2016

Ce îți dorești să se întâmple în următorul an? Scrie o listă cu lucrurile pe care ți le propui să le faci și schițează un plan pentru cum vei reuși să obții ceea ce îți propui. Este un exercițiu bun prin care să îți testezi abilitățile de planificare și în acelaști timp te ajută pe parcursul anului să îți amintești care sunt lucrurile pe care le ai de făcut.

Creează o listă pentru 2015

E important să privim către viitor, însă din experiențele trecutului învățăm cel mai mult. Fă o listă cu cele mai importante lucruri care s-au întâmplat ăsta și ce ai învățat din fiecare. Lista te poate ajuta și pentru planul din anul următor, când vei putea aplica noile învățăminte.

Tu ce alte lucruri ți-ai propus să faci în vacanța de iarnă?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*