Link pagina copiat!
Momente dificile cand iti pregatesti bagajul
24 decembrie 2015
Rontaieli sanatoase de Craciun
26 decembrie 2015

1. Bucură-te de moment – Crăciunul este o perioadă a bucuriei, a gândurilor bune îndreptate către cei din jur și a unui sentiment de recunoștință pentru ceea ce ai și oamenii care te înconjoară. 

2. Participă la crearea unei atmosfere de Crăciun – de la decorațiuni specifice până la miros de brad, măr cu scorțișoară și portocale, poți pregăti diverse lucruri prin care să te asiguri că încăperea unde petreceți cel mai mult timp are un aer tradițional de Crăciun.

3. Fii de ajutor – sunt multe pregătiri de făcut înainte de Crăciun și în ziua de Crăciun. Fii de ajutor celor din jur fie cu punerea și strângerea mesei, fie cu primirea invitaților sau spălatul vaselor la sfârșitul serii. Cei din jur se vor bucura să aibă un ajutor în plus.

4. Fii fotograful evenimentului – Crăciunul este un moment important când se strâng și se revăd rude și prieteni pe care nu obisnuiești să-i vezi foarte des. Ia inițiativa și fă mai multe poze pe care să le păstrați ca amintire peste ani. Dacă aveți și un brad împodobit, cu atât mai mult ai la dispoziție și un decor specific Crăciunului.

5. Colindă – chiar dacă nu ai cea mai bună voce, descoperă cât de distractiv este să cânți alături de ceilați colinde. Muzica are un efect revitalizant asupra tuturor, mai ales când e și cântată de tine și cei din jur.

Dacă te gândești și la alte lucruri pe care le poți face de Crăciun, le poți scrie în secțiunea de comentarii. Crăciun Fericit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*