Link pagina copiat!
Strada de C’Arte – un eveniment pentru toti iubitorii cartilor
24 septembrie 2015
Pozitia corecta in banca – cum sa stai sa nu te doara spatele
28 septembrie 2015

Sursa: Pinterest.com

Prima intalnire iti poate da emotii si pe buna dreptate. Te gandesti mult la acest moment si iti doresti sa iasa totul perfect. Sunt multe intrebari la care iti doresti cel mai bun raspuns – cu ce sa te imbraci, unde sa mergeti si despre ce veti vorbi, astfel incat amandoi sa va simtiti excelent, sa va cunoasteti mai bine si sa aveti o amintire frumoasa.

Inainte de toate iti recomandam sa fii cat se poate de relaxat si sa nu incerci sa pari altfel decat esti. In definitiv vrei ca persoana pe care o simpatizezi sa te placa pe tine insuti, exact asa cum esti.

1. Alege hainele in care te simti cel mai bine – Daca nu ai mai purtat tocuri pana acum, acesta nu este un moment in care sa incerci. Nu incerca sa copiezi imagini din reviste sau stilul altor persoane. De aceea iti sugeram sa iti compui o tinuta in care te simti confortabil, in care sa te poti misca si care sa nu se adauge ca o povara la emotiile suficient de mari ale momentului.

2. Vorbeste cu sinceritate –  Exprima-te mereu cat mai clar si lasa-ti partenerul sa descopere universul tau. Povesteste cu insufletire despre lucrurile care iti plac, despre pasiunile tale si reusitele tale. Cu totii ii admiram pe cei care isi cultiva talentele native si care isi urmeaza visurile. Cu toate acestea, incearca sa nu monopolizezi discutia vorbind doar despre tine. Pune intrebari si arata-te interesat de cel din fata ta.

3. Alege un loc nou pentru amandoi – Pentru a crea amintiri memorabile, alege sa descoperiti o ceainarie noua, sa vedeti un film abia aparut pe marile ecrane sau sa mergeti la o expozitie. In felul acesta va fi interesant pentru fiecare dintre voi si veti putea schimba pareri despre ce ati vizionat. O librarie este iarasi un loc distractiv – puteti sa cumparati impreuna o carte, pe care sa o cititi cu randul. In plus, preferintele belestristice spun multe despre o persoana!

4. O iesire cu prieteni comuni – O seara in care sa jucati jocuri de societate sau in care sa dansati, in compania prietenilor comuni, reprezinta un prilej excelent de comunicare. Intr-o atmosfera familiara va puteti cunoaste fara a exista presiune asupra voastra. Un alt aspect pe care sa il iei in considerare cand propui o intalnire intre prieteni este acela ca poti observa cat de sociabila este persoana draga, cat de bine face fata discutiilor si cat de bine stie sa creeze o ambianta placuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*