Link pagina copiat!
5 lucruri pe care poti sa le faci in vacanta de iarna
22 decembrie 2015
Momente dificile cand iti pregatesti bagajul
24 decembrie 2015

Ai mai mult timp liber la dispoziție și este foarte ușor să nu conștientizezi pericole din lucruri simple pe care le faci. Îți amintim patru dintre lucrurile de care e bine să te ții departe oricând, dar care te pot tenta mai mult în perioada sărbătorilor de iarnă.

1. Băuturi energizante – cei mai mulți consumă energizante în ideea că vor dobândi mai multă energie pentru diverse activități, însă de cele mai multe ori acestea îți dau ceva mai multă energie pentru o perioadă scurtă de timp, după care simți și mai acut oboseala. Cel mai bine este să încerci să te odihnești suficient, fără să apelezi la energizante.

2. Băuturi alcoolice – este destul de probabil ca în această perioadă părinții și rudele să consume băuturi alcoolice în preajma ta. Nu este un motiv pentru care și tu să faci același lucru. Optează mai degrabă pentru un suc proaspăt de fructe, îți dă energie și este mult mai sănătos.

3. Petarde și artificii periculoase – Există un obicei ca în noaptea Anului Nou să se lansesze artificii și să se arunce petarde. Încearcă să te protejezi de ele, poți suferi răni serioase dacă nu sunt folosite corespunzător sau riști să îi rănești pe cei din jurul tău.

4.Mâncare în exces – Un alt obicei de sărbători este să se consume foarte multă mâncare, de multe ori produse tradiționale din carne de porc (friptură, piftie, sarmale, cârnați). Cele mai multe sunt mâncăruri destul de greu de digerat, de aceea e bine să nu exagerezi cu prea multă mâncare, chiar dacă este foarte bună.

Iată recomandările noastre pentru această vacanță. În cazul în care consideri că mai sunt și alte lucruri pe care e bine să le ținem la distanță, le poți menționa în secțiunea de comentarii de mai jos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*