Link pagina copiat!
10 lucruri pe care nu le stiai despre invatare (Partea a II-a)
27 martie 2016
Cum sa te bucuri mai mult de adolescenta
29 martie 2016

In momentele de cumpana ale vietii se intampla adesea sa avem nevoie de un singur sfat intelept care sa ne lumineze mintea. Multi le numesc motto-uri si isi ghideaza actiunile indrumati de ele.

Deoarece de multe ori problemele cu care ne confruntam sunt vechi de cand lumea si de regula, este mai bine sa fii pregatit pentru o ocazie pe care nu o vei avea, decat sa ai o ocazie si sa nu fi pregatit, ne-am gandit sa iti punem la dispozitie 15 citate care sa iti ofere sprijin atunci cand il cauti:

 1. „In spatele fiecarui efort depus se afla o oportunitate nedescoperita” (Cassia Lewis)
 2. „Pesimistul vede dificultatea in fiecare oportunitate. Optimistul vede oportunitatea in fiecare dificultate” (Winston Churchill)
 3. „Nu exista nicio garantie pe pamant, toate sunt doar oportunitati” (General Douglas MacArthur)
 4. “„Cu iubire si rabdare, nimic nu este imposibil” (Daisaku Ikeda)
 5. „La toate greutatile vietii tale cauta in tine puterea cu care sa le poti tine piept. La ispita frumusetii tu ai infrangerea; la greutatea muncii, curajul; la vorba rea, rabdarea. Si cand ai ajuns la aceasta deprindere, nimic nu mai poate rezista in calea ta.” (Epictet)
 6. „Va invinge cel care are rabdare sa astepte fara sa se lase ispitit de orgoliul de a actiona, cand timpul nu e favorabil actiunii.” (Marin Preda)
 7. „Neintelegerea dintre oameni provine poate din faptul ca unii traiesc mai mult in trecut, iar altii in prezent” (Andre Maurois)
 8. „In viata exista diverse posibilitati. Omul trebuie sa-si foloseasca acele insusiri care-i sunt cu adevarat utile, nu toate!” (Pavao Pavlicic)
 9. „Nu-ti cauta destinul, pentru ca el te cauta pe tine!” (Richard Paul Evans)
 10. “Ideea este ca pentru a excela in sah si in orice alt domeniu, trebuie sa-ti imaginezi. Trebuie sa vezi dincolo de ce se afla in fata ta” (Howard Roughan)
 11. „Lucrurile importante raman intotdeauna – cele care dispar sunt lucrurile pe care le credeam importante, dar care sunt inutile!”( Paulo Coelho)
 12. „Fiecare inceput este o consecinta – fiecare inceput incheie ceva” (Paul Valery)
 13. „Hotaraste de la bun inceput ca vei continua pana cand vei obtine victoria dorita” (Colin Turner)
 14. „Daca ideea nu este absurda de la inceput, atunci nu este nicio speranta de realizare pentru ea” (Albert Einstein)
 15. „Trebuie sa strangi pietrele care ti se arunca, sunt inceputul unui piedestal” (Hector Berlioz)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*