Link pagina copiat!
Identitatea și cultura – articol destinat adolescenților (viitori bărbați)
30 septembrie 2017
STUDIU București, capitala europeană cu cei mai mulți adolescenți care fumează zilnic
4 octombrie 2017
Luna octombrie a debutat la Centrul de Resurse pentru Adolescenți din Cluj-Napoca cu o campanie dedicată prevenției consumului de alcool. Prima activitate din cadrul campaniei s-a desfășurat la Liceul Teologic Ortodox și au participat 22 de elevi din clasa a VIII-a. Aceștia s-au implicat activ pe parcursul activității, au discutat despre diferiți factori de risc asociați consumului de alcool și despre efectele acestuia. Seria de întâlniri cu tema prevenției consumului de alcool face parte din campania UNICEF de prevenire a comportamentelor de risc întitulată Chiar și o dată e prea mult.

Luna octombrie a debutat la Centrul de Resurse pentru Adolescenți din Cluj-Napoca cu o campanie dedicată prevenției consumului de alcool.

Prima activitate din cadrul campaniei s-a desfășurat la Liceul Teologic Ortodox și au participat 22 de elevi din clasa a VIII-a.

Aceștia s-au implicat activ pe parcursul activității, au discutat despre diferiți factori de risc asociați consumului de alcool și despre efectele acestuia.

Seria de întâlniri cu tema prevenției consumului de alcool face parte din campania UNICEF de prevenire a comportamentelor de risc întitulată Chiar și o dată e prea mult. 

Adolescenteen
Adolescenteen
Scopul platformei online este de a ajuta adolescentii cu informatii utile si de specialitate, facilita interactionarea in vederea obtinerii unor raspunsuri care sa ii ajute in rezolvarea diverselor probleme sau sustinere pentru a depasi situatii dificile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*