Luna ianuarie la CRA Bacău: arta, jocuri si tehnici de exprimare a sentimentelor

Bullyingul ne privește pe toți!
2 februarie 2017
O zi din viața unui adult
8 februarie 2017

Luna ianuarie a anului 2017 a fost cu zăpadă multă și ger la Bacău, dar în ciuda acestui fapt adolescenții s-au bucurat de un loc primitor și cald la Centrul de Resurse pentru Adolescenți.

În primele zile ale anului 2017, în 4 și 5 ianuarie, profitând de vacanță, băieți și fete plini de energie și entuziasm s-au întâlnit la Centrul de Resurse pentru Adolescenți și au petrecut ore frumoase împreună, realizând decorațiuni prin tehnica Quilling și implicându-se cu entuziasm în desfășurarea jocului de socializare „Alias”. Un joc plăcut care dezvoltă imaginația, vocabularul și talentul de povestitor în fiecare participant.

Prin colaborarea frumoasă pe care o avem cu elevii Colegiului de Artă „George Apostu” Bacău, în prima săptămână după vacanță, elevii claselor a X-a și a XI-a de la Secțiunea artă plastică au îmbinat în mod original talentul și inspirația lor cu dărnicia, astfel încât au pus în valoare arta decorării materialelor textile pictând tricouri pentru a fi donate.

Grupuri de câte patru băieți și fete au fost prezenți la Centrul de Resurse pentru Adolescenți Bacău pentru a petrece timp frumos împreună. Ziua de miercuri, 18 ianuarie 2017, a fost o bună ocazie în care adolescenții și-au înțeles rolurile pe care le joacă în fiecare zi și le-au conștientizat, apoi au învățat să-și înțeleagă mai bine sentimentele și modalitățile în care să și le exprime. Spre finalul lunii, ziua de luni, 23 ianuarie, a reprezentat pentru adolescenții participanți la întâlnire o bună oportunitate de a se relaxa, de a exprima ceea ce este mai frumos în fiecare și de a decora în mod plăcut obiecte cu gândul la cei dragi, sub titlul „Decorațiuni pentru Ziua îndrăgostiților”.

Iuliana Dănilă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*